  | | | | | | | | Skræl og udhul æblerne. Rør smør, sukker og kanel sammen, og fyld det i æblerne. Pensl dem med smeltet smør. Bland rasp, sukker og mandler og rul æblerne heri. Stil dem i små, smurte ovnfaste fade. Bag æblerne midt i ovnen, og server dem varme.
Tilbehør: piskefløde pisket til flødeskum. Bagetid: Ca. 20 min. ved 200°. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | æbler (fx. Ingrid Marie) | 16 2/3 g. | smeltet smør | 3 1/3 spsk. | sukker | 2/3 tsk. | kanel | 16 2/3 g. | smeltet smør | 2 spsk. | rasp | 6 2/3 stk. | hakkede mandler | 1 2/3 dl. | piskefløde |
| | | | |
 | | | | | | | | Samlet energiindhold | 2656 kj | Fedt | 65% | Kulhydrat | 33% | Protein | 2% |
| | | | |
|