  | | | | | | | | Lad smørret gyldne i en pande. Steg champignoner, nødder og persille (gem evt. lidt persille til pynt) ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt citronskal, muskatnød, salt og peber. Hak blandingen i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 5 sek. Smag champignonpestoen til.
| | | | |
 | | | | | | | | Champignonpestoen kan opbevares tildækket i køleskabet i 1-2 døgn.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 25 g. | smør | 450 g. | rensede champignoner | 50 g. | hasselnødekerner | 2 dl. | persillekviste | 1 tsk. | fintrevet citronskal | 1 tsk. | fintrevet muskatnød | 1 1/3 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|