| | | | | | | | Kartoflerne skrælles og rives og løget hakkes meget fint. Løg og kartofler krydres med salt og peber og steges ved jævn varme som en pandekage ca. 10 min. på hver side. Saucen klargøres mens röstien steges. Peberfrugter og løg skæres i store tern og kommes i en gryde med vand og bouillon og koges i ca. 10 min. Derefter hældes fløden på og saucen bringes atter i kog og blendes og sigtes. Saucen smages til sidst til med salt og peber. Kan evt. jævnes. Brysterne brunes af på en pande og steges i 14 min. i en 180 grader varm ovn. Röstien kommes i ovnen sammen med brysterne. De halverede rosenkål kommes i kogende vand. Efter 1 min. kommes broccolien i og det koger endu 3 min. Østershatte i strimler steges af på en pande og grøntsagerne vendes før servering i hakket persille. | | | | |
| | | | | | | | Kartofel röstien kan også laves i portionstørrelse. Forberedelsen af kød og grøntsager er nøglen til en perfekt middag!! | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 stk. | perlehøne bryster | 500 g. | østershatte ;i strimler | 400 g. | rosenkål ;i halve | 1 | gul peberfrugt ;i store tern | 1 | rød peberfrugt ;i store tern | 1 | skalotteløg ;finthakket | 16 dl. | vand | 1 ½ dl. | piskefløde | 1 | kalve bouillon terning | 600 g. | kartofler | 100 g. | olie ;til stegning | | persille, frisk | 500 g. | broccoli |
| | | | |
|