| | | | | | | | Bærene varmes op i en gryde sammen med honningen og mandelflagerne kommes ved. Når bærene begynder at safte, (det begynder at dampe) hældes marichinoen ved og man sætter straks ild til panden. Smag til med honning, da sødmen af bærene variere meget. Fordel bærene i tallerkenerne og kom en kugle is på toppen. Pynt: revet chokolade og citronmelisse eller andet grønt. | | | | |
| | | | | | | | Frosne bær kan sagtens bruges. Da skal man bare tage dem op, så de kan nå at tø lidt. Andre bær kan sagtens bruges. Vælg efter smag og behag. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | brombær | 4 spsk. | honning ;hold 1/3 tilbage til tilsmagning | 80 g. | mandelflager | 4 cl. | marichino (spiritus) | 2 dl. | vanilleis | 40 g. | chokolade revet | | citronmelisse |
| | | | |
|