  | | | | | | | | I tykbundede gryder, der kan rumme ca. 1 l. pr. kuvert, bringes smøret til at bruse, løg tilsættes og snurrer til de er ved at mørne og blive klare. Tilsæt gulerødder, hønsekødssuppe, tomatpuré og risene og lad det snurre langsomt under låg i ca. ½ time. Blend den med en stavblender, eller gnid den igennem en fin sigte ned i en ren gryde og smag til med salt og peber og tilsæt fløden. Før servering varmes suppen op, tages af ilden og smørret tilsættes. Server i terrin eller bouillonkopper.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 120 g. | fintsnittede charlotteløg | 600 g. | fintsnittede gulerødder | ¾ l. | hønsebouillon | ¾ spsk. | tomatketchup | 1 2/3 spsk. | løse ris | | salt | | hvid peper | ¾ dl. | piskefløde |
| | | | |
|