| | | | | | | | Salatsauce: Rør Fromage Blanc og cremefraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.
Fyld: Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til.
Lad salaten stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.
| | | | |
| | | | | | | | Er salaten for tyk, kan den røres op med mælk. Server fx karrysalaten til marinerede sild. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | Fromage Blanc | 1 dl. | creme fraiche 18% | 1 ½ tsk. | karry | 1 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | ¾ dl. | pasta fx sløjfer | 1 | madæble | 1 tsk. | revet zittauerløg | 2 | hårdkogt, finthakket æg |
| | | | |
|