  | | | | | | | | Fjern eventuelle ben fra koteletfisken og del den i 6-8 stykker.
Kogelage: Kog ingredienserne sammen i 5 min. Læg fiskestykkerne i og kog dem ved svag varme i ca. 10 min. Tag dem op og hold dem varme.
Dildsauce: Pisk mel og mælk sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt kogelage og smør. Kog saucen godt igennem. Tilsæt dild og smag til med salt. Hæld saucen over fiskestykkerne ved serveringen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | koteletfisk-filet | 7 dl. | vand | 1 spsk. | eddike | ½ tsk. | groft salt | 4 | hele peberkorn | 2 | laurbærblade | 2 spsk. | hvedemel | 2 dl. | mælk | 1 ½ dl. | kogelage | 25 g. | smør | 3 spsk. | friskhakket dild | ½ tsk. | groft salt | | dildkvist | 1 kg. | kartofler | 500 g. | ærter |
| | | | |
|