  | | | | | | | | Forvarm ovnen til 175°. Dejen kan laves i en blender; mælk, æg, mel, sukker og vanille blandes i blenderen i et par sekunder, sluk for maskinen og skrab siderne rene med en gummispatel og lad så igen blenderen løbe ca. 40 sekunder. Hvis dejen blandes i hånden er det lettest at piske æg og mel sammen, tilsætte mælken lidt efter lidt, derpå sukker og vanille. Pisk til dejen er glat. De skyllede kirsebær tørres med lidt køkkenrulle; spred dem derpå i en smurt bageform eller et ildfast fad, hæld dejen over og bag midterst i ovnen i ca. 1½ time, eller indtil overfladen er gyldenbrun og kagen fast ved berøring Drys lidt flormelis og server kagen mens den stadig er varm.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 2/3 dl. | mælk | 2 2/3 stk. | æg | 83 1/3 g. | mel | 50 g. | sukker | 1 1/3 tsk. | vanillesuker | 333 1/3 g. | sorte moreller | | flormel |
| | | | |
|