| | | | | | | | Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, peberfrugter, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time. Lad halvdelen af smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel farsen i panden til én stor frikadelle. Steg den ved svag varme i ca. 10 min. Lad frikadellen glide over på et stort, fladt låg. Kom resten af smørret på frikadellen og læg panden over som låg. Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 10 min., stadig ved svag varme. Kom GrundSauce og krydderier i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag saucen til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | hakket kalkunkød | 2 tsk. | groft salt | 1 spsk. | fintrevet zittauerløg | 4 | finthakket grønne peberfrugter | 4 | finthakket rød peberfrugt | | friskkværnet peber | 1 | æg | 1 ½ dl. | mælk | 50 g. | rasp | 30 g. | smør | ½ l. | Karolines GrundSauce med mælk | ¼ tsk. | muskatnød | ½ tsk. | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|