| | | | | | | | Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring Grundsauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.
Ved serveringen: Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks. Pynt: Små dildkviste. Tilbehør: Frisk, revet Grana ost eller Karoline's PastaOst. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | pasta, frisk fx. grøn båndpasta | 250 g. | ferske laksefileter uden skind og ben | ½ l. | Karolines GrundSauce med mælk | 1 tsk. | friskpresset citronsaft | 1 dl. | friskhakket dild | ½ tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | | små dildkvist | | grana ost 32+ (24%) eller Karoline´s PastaOst |
| | | | |
|