  | | | | | | | | rør gæren ud i lunken vand og tilsæt melet. tilsæt til sidst olivenolie og ælt til dejen bliver blank og smidig og lad den hæve i ca 30 min. Ovnen varmes op til max. temperatur og pastaen koges til den er næsten færdig og stilles til afdrypning. Dejen rulles ud. Krydderier, tomatpasta og parmasanost blandes og smøres på pizzaen hvorefter pastaen fordeles jævnt. Grøntsager og flåede tomater fordeles og mozarellaosten drysses jævnt ovenpå. | | | | |
 | | | | | | | | Det bedste resultat opnås hvis der bages en pizza pr. 2 personer ad gangen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | pasta | 2 tsk. | pizza kryderi | 4 fed | hvidløg | 1 tsk. | friskkværnet peber | 1 tsk. | salt | 160 g. | tomatpasta | 200 g. | pastrami | 600 g. | flåede tomater | 80 g. | charlotteløg i tynde ringe | 2 | rød peberfrugt i tern | 200 g. | mozzarella | 600 g. | dürum hvedemel ;ca. | 2 dl. | vand | 40 g. | gær | 4 spsk. | olivenolie |
| | | | |
|