| | | | | | | | med hasselbagte kartofler, bønner og peberfrugt sauce. | | | | |
| | | | | | | | Skræl kartoflerne og lav tynde snit 3/4 ned i hver kartoffel. Pensel med olie og drys med salt og peber. Bland olie, eddike og krydderier og pensel kyllingen med olien. Stil den i en passende bradepande og steg den i ovnen ved 175 grader, 30 min pr. 500 g. eller til den er færdig. Pensel løbende med den væske, som er løbet fra. Læg kartoflerne på en bagerist og giv den ca. 3/4 time ved samme varme. Bring vand, boullion, løg og peberfrugter i kog og lad det koge i ca. 10 min. Blend saucen og tilsæt fløde og giv det et opkog. Smag til med salt og peber. Bring en gryde med vand i kog og damp bønnerne deri til de er møre. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1600 g. | hel kylling | 8 spsk. | vegetabilsk olie | 2 tsk. | hvidvinseddike | 2 tsk. | rosmarin | 1 tsk. | timian | 2 tsk. | friskkværnet peber | 8 | bage kartofler | 4 dl. | vand | 1 | kalve bouillon terning | 1 | rød peberfrugt i tern | 1 | gul peberfrugt | 200 g. | charlotteløg i tern | 280 g. | grønne bønner |
| | | | |
|