  | | | | | | | | | | I en gryde steges løgene gyldne ved svag varme.Løgene tages op og kødet svitses ved kraftigere varme. Løg, fløede tomater, oregane, basilikum, persille, pebber og der halve salt kommes i gryden, som småsimre uden låg i ca. 10 min. Imens blandes spinat, riocotta og resten af saltet og fordeles langs kanten af et ildfast fad. Kødsaucen hældes i midten og mozzarellaen skæres i stave og anrettes ovenpå i et gittermønster. Bages i ovnen ved 190 grader i ca. 20 min. Pyntes med persille og serveres varm. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Hvis man vil gemme rester til dagen efter bør persillen undlades. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 200 g. | hakket oksekød | | 1 | hakket zittauerløg | | 500 g. | flåede tomater | | 2 spsk. | persille, frisk | | ½ tsk. | basilikum, tørret | | ½ tsk. | oregano | | | friskkværnet peber | | 500 g. | hakket spinat, frisk skyllet og afdryppet | | 2 dl. | ricotta ost | | 250 g. | mozzarella skåret i stave | | 200 g. | flütes |
| | | | | |
|