| | | | | | | | Kog kartoflerne i letsaltet vand. Imens varmes panden godt og flæsket steges på en tør pande, da det nok skal give rigelig fedt til stegning. Brun flæsket,så det har en sprød skorpe og læg det på en tallerken med fedtsugende papir (f.eks køkkenrulle). Bag en hvid sovs op af smør, mel, mælk og smag til med salt og peber. Tilsæt derefter masser af hakket persille.
| | | | |
| | | | | | | | Bland fedtet med ristede løg og brug det til en fedtmad dagen efter. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | bacon i tykke skiver | 200 g. | finthakket persille, frisk | 5 dl. | mælk ;ca | 50 g. | smør | 3 spsk. | mel | 1 tsk. | salt ;ca | | friskkværnet peber | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|