  | | | | | | | | Hak tomater, løg, hvidløg og chili fint. Steg det ved god varme i olie i ca. 20 min. indtil det er reduceret til en grødet masse. Imens skæres lammekødet i passende stykker, og afpuds + evt. knogler koges med vand ( til fond). Kødet kommes i tomatmassen sammen med Garam Masala og karry. Kødet steges 5-10 min. hvorefter en passende del af lammefonden tilsættes og retten simrer til kødet er mørt. Serveres med gode ris og brød. | | | | |
 | | | | | | | | Retten kan jævnes med fløde eller meljævning hvis man ønsker | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | zittauerløg | 1 ¼ | rød chilli | 1 tsk. | garam masala | 800 g. | hakket tomater | 5 fed | fakket hvidløg | 2 | grønne chilli | 4 tsk. | karry | | groft salt | | friskkværnet peber | 4 dl. | ris | 160 g. | brød ;se opskrifter |
| | | | |
|