   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Hak tomater, løg, hvidløg og chili fint. Steg det ved god varme i olie i ca. 20 min. indtil det er reduceret til en grødet masse. Imens skæres lammekødet i passende stykker, og afpuds + evt. knogler koges med vand ( til fond). Kødet kommes i tomatmassen sammen med Garam Masala og karry. Kødet steges 5-10 min. hvorefter en passende del af lammefonden tilsættes og retten simrer til kødet er mørt.  Serveres med gode ris og brød. |   |  |   |   |   |  
   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Retten kan jævnes med fløde eller meljævning hvis man ønsker |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 2   |  zittauerløg  |  | 1 ¼  |  rød chilli  |  | 1  tsk. |  garam masala  |  | 800  g. | hakket tomater  |  | 5  fed | fakket hvidløg  |  | 2   |  grønne chilli  |  | 4  tsk. |  karry  |  |   |  groft salt  |  |   |  friskkværnet peber  |  | 4  dl. |  ris  |  | 160  g. |  brød ;se opskrifter |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |