| | | | | | | | Hakket oksekød blandes med persille og hvidløg den friske chili, der flækkes, renses for kerner og hakkes. Pas på, hvis kernerne kommer op under neglene - det svider nederdrægtigt. Kog kartoflerne i letsaltet vand og rist imens champignonerne i smør. 2 dl hvidvin tilsættes og koger ind. Mens saucen koger ind, steges bøfferne ved høj varme et minut på hver side og steger færdige ved svag varme. Koldt smør piskes gradvist i saucen og lige før servering drysses friskskåret koriander hen over retten.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | hakket oksekød (fedtprocent 10-12 er bedst) | 2 dl. | hakket persille, frisk | ½ | rød chilli | 200 g. | champignoner | 160 g. | smør | | finthakkede koriander, friske | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|