  | | | | | | | | Rids fedtlaget på kalveculotten. Gnid den med smør og giv den et drys salt, peber og salvie eller citrontimian. Læg den i et ovnfast fad, hæld en mild bouillon ved og steg den ved 200 grader i 30-35 minutter pr. kg. Vend de små vaskede kartofler i olie, Maldon Sea Salt og friske salvieblade. Bred kartoflerne ud i en lille bradepande og steg dem møre sammen med kødet. Tag culotten ud og pak den ind i folie. Lad den trække et kvarters tid. Hæld skyen fra, kog den, pisk den igennem med lidt koldt smør og smag til. Skær pastinakker, gulerødder og persillerødder i grove strimler. Rist dem gyldne og møre i olie. Krydder med salt, peber og en god håndfuld semidried tomater. Hæld et skvæt vermouth ved til sidst. Drys med purløg og servér til kødet sammen med kartoflerne og lidt rucola.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | culotte steg | | olie | | groft salt | | salvieblad, frisk | 250 g. | pastinakker | 250 g. | gulerødder | 250 g. | persillerødder | 100 g. | tomater | | rosmarin | 600 g. | små kartofler |
| | | | |
|