 | | | | | | | | Fiskefileter farseret med fiskefars tilsat papaya, mango, ananas samt banan marineret i citron, tilsmagt med chili, hvidvinsdampede og anrettet med flødekarrysauce monteret med hollandaise.
| | | | |
 | | | | | | | | Fiskefarsen tilsættes halvdelen af frugterne, sprøjtes på skindsiden af fiskefileterne, der rulles sammen fra hoved til hale, og sættes på smurt rist som paupietter. Fileterne krydres med salt og dampes i kogende fiskefond og hvidvin dækket med smurt pergament. Karrysauce piskes ned i hollandaisen, tilsmages pikant med frisk, finthakket chili. Resten af frugterne koges op og tilsættes saucen, der monteres med piskefløde. Fileterne anrettes, maskeres med sauce og serveres med løse ris.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | fiskefars | 16 g. | smør | 60 g. | papaya i ½ cm tern | 60 g. | mango i ½ cm tern | 60 g. | ananas i ½ cm tern | 60 g. | bananer i ½ cm tern | ¾ | rød chilli | 8 | fiskefileter | 2 dl. | fiskefond | 2 dl. | hvidvin | 2 1/3 dl. | karrysauce | 1 2/3 dl. | hollandaise | ¾ dl. | piskefløde | 200 g. | ris |
| | | | |
|