| | | | | | | | En marinade af Øl, oregano, hvidløg, rød chili pulver, rødvinsedike, sukker, stødt spidskommen, røget chili og salt blandes sammen og trækker i mindst 2 timer. Kyllingebryst gennemsteges (Oksekødet steges så det stadig er rødt) Herefter skæres kødet i strimler. Løg og grøn peber skæres i strimler og sauteres til løgene er bløde. Marinaden tilsættes og det simrer herefter 5-10 min. inden kødet tilsættes. Det hele varmes igennem nogle min. (husk på at oksekødet stadig skal være rødt). På den varme meltortilla ligges iceberg, revet cheddar, creme fraiche, grøn chili, guacamole og det stegte, marinerede kød, hvorefter tortillaen rulles sammen og serveres.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 dl. | øl, pilsner | 2 tsk. | oregano | 2 fed | finthakket hvidløg | 1 tsk. | rød chili pulver | ½ dl. | rødvinseddike | 1 spsk. | sukker | ½ tsk. | stødt spidskommen (cuminio) | ½ tsk. | hakket røget chili (Chipotle chili) | ½ spsk. | salt ;ca | 160 g. | kyllingebryst eller okseinderlår | 1 | zittauerløg i strimler | 1 | grøn peberfrugt i strimler | ½ | fintsnittet icebergsalat | 100 g. | revet Cheddar | 4 spsk. | creme fraiche | 4 spsk. | hakket grønne chilli | 4 spsk. | grunddresssing | 8 | tortilla |
| | | | |
|