  | | | | | | | | | | Skær lammehalsen ud i portioner.
Skyld og snit hvidkålen fint, pil løget og skær det i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm stykker.
Varm fedtstoffet og svits det lidt. Kom kål, gulerødder og løg i gryden. Svits det. Kom vand, løvstikke, salt og peber i kålen.
Læg lammekødet i gryden til kålen, lad det småsnurre til kødet falder fra benene, og kål samt grøntsager er godt møre ca. 1 time
Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 ½ kg. | lammehals | | 1 ½ kg. | hvidkål | | 1 | zucchini (squash) | | 4 | gulerødder | | 30 g. | smør | | 2 tsk. | karry | | | løvstilke | | 2 dl. | vand | | | groft salt | | | friskkværnet peber | | ½ | citron ;saften af | | 1 bdt. | persille, frisk |
| | | | | |
|