  | | | | | | | | Skær kødet fra benene og del det i små strimler.
Kog bouillon på benene.
Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpuré og tomatstykker, salt og peber.
Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min.
Skyl linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca 20 min. Tilsæt strimlede peberfrugter, og lad suppen simre endnu 5 min. og smag den til med salt og peber.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 kg. | lammehals | 1 | zittauerløg | 1 fed | finthakket hvidløg | 30 g. | smør | 1 ¼ tsk. | paprika | 1 ds. | hakkede tomater | 2 tsk. | tomatpure | 5 dl. | bouillon | 1 | laurbærblade | 2/3 tsk. | merian | 3 dl. | røde linser | 2 | peberfrugter |
| | | | |
|