  | | | | | | | | Bacon klippes i strimler og ristes. Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet.
Kødet tilsættes og brunes
Rødvin, tomatpure, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min.
Hakket persille drysses over.
Tilbehør: Løse ris eller flutes og grøn salat.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 dl. | vilde ris | 200 g. | flütes | 100 g. | bacon | 1 | zittauerløg | 1 fed | hvidløg | 1 | gulerod | 750 g. | lammehals i skiver | 3 dl. | rødvin | 2 tsk. | tomatpure | 1 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 250 g. | champignoner | 1 bdt. | persille, frisk |
| | | | |
|