  | | | | | | | | Hak purløg, persille og løvstikke og rør det i kødet med æg, mel og mælk. Smag til med salt og peber. Form 12 lige store karbonader af farsen og bind en skive bacon om hver. Brun karbonaderne i smør på en stegepande og kom dem herefter i ovnen ved 200º i ca. 10-12 minutter. Karbonaderne skal hvile min. 3 minutter inden servering.
Stegepanden afkoges med dijon sennep, hvidvin og vand, som reduceres til det halve og sigtes. Væsken kommes i en gryde og koges til en cremet konsistens med piskefløden. Peberfrugterne skæres i fine terninger og kommes i sammen med peberkornene.
Serveringsforslag: Serveres med ris, friske dampede grøntsager, et godt hjemmebagt brød og en kølig rosévin.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 650 g. | hakket svinekød | ¼ bdt. | purløg, frisk | ¼ bdt. | purløg, frisk | ¼ bdt. | løvstilke | 2 | æg | 2 spsk. | hvedemel | ½ dl. | mælk | | groft salt | | friskkværnet peber | 12 sk. | bacon | 30 g. | smør til stegning | 2 spsk. | dijonsennep | 4 dl. | hvidvin | 2 dl. | vand | 4 dl. | piskefløde | ¼ | gul peberfrugt | ¼ | rød peberfrugt | ¼ | grøn peberfrugt | 1 stk. | rosa peberkorn | 2 dl. | ris |
| | | | |
|