| | | | | | | | Gær, salt og sødemiddel opløses i vandet. Melet tilsættes og drysses i lidt af gangen. Ælt dejen indtil den føles let og smidig og slipper skålen. Dejen hæver tildækket et lunt sted i ca. en time eller til den har fået dobbelt størrelse. Dejen slås ned, deles i 10 og formes til flade brød ca. 10-12 cm i diameter. Hæver i 25-30 min. Brødene sprayes med lidt olivenolie (nyhed, der fås i Netto) og drysses med den ønskede pynt. Har du dampovn,* er det en god ide at dampe brødene 5 min., før de bages, det bliver de store og flotte af. Hvis man ikke har damp, kan de sprøjtes med lidt lunken vand. Bages på 225 grader 12-15 min. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 100 g. | gær | 2 l. | vand | 3200 g. | hvedemel ,ca. | 4 spsk. | salt | 4 spsk. | sødemiddel | | rosmarin | | sesamfrø | 8 | revet gulerødder eller spinat |
| | | | |
|