  | | | | | | | | Gæren udrøres i vandet. Olie, salt, sesamfrø, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned, deles i 16 stykker, der formes til flade boller. Hæver på pladen ca. 20 min. Pensles med mælk og drysses med sesamfrø. Bages 20-25 min. ved 200C på midterste ovnribbe. Brødene er gode til burgers, til frokost og som madbrød.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | gær | 2 l. | lunkent vand | 8 spsk. | olie | 6 tsk. | salt | 8 dl. | sesamfrø ; ½ dl. til drys | 800 g. | grahamsmel | 2160 g. | hvedemel ;ca. | 2 dl. | mælk til pensling |
| | | | |
|