  | | | | | | | | Rør gæren ud i vandet, tilsæt mel og salt og ælt det til en smidig dej. Kom dejen i en skål smurt med olie, drej den rundt, så der kommer olie over det hele. Stil til hævning i køleskabet i seks-otte timer, til dejen er hævet. Tag dejen ud på et mel strøet bord og skær den i fire aflange stykker pr. protion. Tril dem længere endnu, men så de samtidig bliver vredet og spidset til i hver ende. Læg dem på bagepapir på to bageplader. Drys tykt med pastamelet, skær tre-fire slidser i hvert brød, der flugter med vridningerne. Lad brødene hæve lunt til dobbelt størrelse. Bag ved 250 grader de første 10 min. Smid en kop vand ind i en bradepande i bunden af ovnen samtidig med at brødene sættes ind. Sænk varmen og bag dem færdige ved 200 grader. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 60 g. | gær | 24 dl. | vand | 3200 g. | tipo 00 mel | 80 g. | salt | 200 g. | pastamel |
| | | | |
|