  | | | | | | | | Margarinen og sukkeret røres godt, hvorefter det sammenpiskede æg røres i, dernæst halvdelen af melet, så gæren, der er rørt flydende med mælken, vanille eller citron, og til sidst slås resten af melet i. Dejen æltes godt og sættes til hævning; derpå udrulles den i et ca. ½ cm. tykt lag og udstikkes i runde kager med et ølglas eller lign. På midten af en kage lægges 1 tsk. syltetøj eller frugtmos, kanten pensles med æggehvide, en anden udstukket kage lægges over, de to kager trykkes rigtig godt sammen i kanten. Hæves og koges lysebrune i fedt. Lægges på papir, så det overskyede fedt kan suges væk. Serveres med sigtet flormelis over. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 160 g. | margarine | 120 g. | sukker | 4 stk. | æg | 100 g. | gær | 4 dl. | mælk | | vanille eller citron | 1000 g. | mel | | frugtmos | | fedtstof til kogning | | flormel |
| | | | |
|