  | | | | | | | | Gæren udrøres med lunkent vand, de øvrige ingredienser tilsættes med undtagelse af durummel. Durummel røres gradvis i og dejen æltes godt igennem. Forhæver ca. 2 timer ved stuetemperatur. Dejen slåes ned og brødet formes, pensles med vand og drysses med sesamfrø.
Bagedage: Brødet slås ned og æltes igennem med 2 spsk. olivenolie og formes til landbrød. Hæver på plade ca. 10-15 min. Pensles med olivenolie og drysses med friskkværnet peber. Bager ved 190-200 C i 40-50 minutter.
Varmluftovn: Brødet stilles i kold ovn, indstil ovnen på 150 C bager 20 minutter, herefter 190-200 C i ca. 20-25 minutter til brødet er gyldent og sprødt. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 20 dl. | lunkent vand | 4 dl. | økologisk yoghurt | 40 g. | gær | 2 spsk. | havsalt | 4 spsk. | sirup | 2 stk. | saft af citroner | 4 spsk. | olivenolie | 600 g. | grahamsmel | 400 g. | havregryn | 2200 g. | dürum hvedemel | | sesamfrø |
| | | | |
|