  | | | | | | | | Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri. Smulder gæren og opløs den i væden, væden må kun være håndvarm. Bland mel, parmesanost, salt og halvdelen af oreganoen. Kom det i gærvæden, og rør til dejen er glat. Lad dejen stå tildækket et lunt sted til den har nået dobbelt størrelse, ca. ½ time. Slå dejen ned og ælt den igen. del dejen i 21 stykker. Form dem til boller. Læg 14 af bollerne i to rækker i bunden af en smurt bageform. Læg de resterende 7 boller i rillen oven på de 2 nederste rækker boller. Pensel med smeltet smør og drys resten af oreganoen over brødet. Lad det hæve en halv time. Bag brødet i en 200 gram varm ovn i 40 minutter. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 12 dl. | letmælk eller sødmælk | 400 g. | smør eller margarine | 2000 g. | hvedemel | 400 g. | reven parmasan ost | 2 tsk. | salt | 200 g. | gær | 4 spsk. | oregano |
| | | | |
|