  | | | | | | | | | | Rosinerne udblødes i portvin ca. 1 døgn. Smør og sukker røres i.
Dej: Gær, vand og ymer røres sammen. Margarine smeltes og tilsættes sammen med sukker, salt og mel. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og deles i 2 portioner, der hver rulles tyndt ud i cirkler. Hver cirkel deles i 8 stykker. Fyldet fordeles på trekanterne, der rulles sammen mod spidsen. Hæver på pladen ca. 20 min. Pensles med æg.
Bagetid: 15-20 min. Ved 200 grader på midterste ovenribbe. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 100 g. | gær | | 2 dl. | vand | | 6 dl. | ylette | | 300 g. | margarine | | 12 spsk. | sukker | | 2 tsk. | salt | | 1300 g. | hvedemel | | 300 g. | rosiner | | 2 dl. | portvin | | 300 g. | smør eller margarine | | | æggehvide til pensling |
| | | | | |
|