  | | | | | | | | Gæren udrøres i vand. Salt og mel tilsættes – skiftevis durum hvede og almindelig hvedemel – til konsistensen er som en tyk grød. Nu tilsættes efter behag frisk hakket basilikum, hakkede soltørrede tomater eller friskpresset hvidløg. Grøden hældes på en kande og stilles til hævning 1-2 timer ved stuetemperatur – på køl den dobbelte tid. Grøden hældes ud på en bageplade belagt med bagepapir til 5-6 små tynde pandekager pr. portion –eventuelt af to omgange. Bages ved 190 grader i cirka 10-12 minutter – hold øje med bagningen – minuttallet afhænger meget af ovnen. Brødene skæres ud i trekanter som en lagkage. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 l. | vand | 100 g. | gær | 4 kn.spids | salt | 1000 g. | dürum hvedemel | 1000 g. | hvedemel |
| | | | |
|