  | | | | | | | | Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min. Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker pr. portion som formes til boller. Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene hæve i 10 min. og pensel med sammepisket æg. Drys med sesamfrø. Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 | æg halvdelen til pensling | 100 g. | gær | 12 dl. | lunkent vand | 4 spsk. | sukker | 8 spsk. | olivenolie | 2000 g. | hvedemel | 4 tsk. | salt | | sesamfrø til pynt |
| | | | |
|