  | | | | | | | | Champignons, kantareller, løg og tørret tomat hakkes, blandes med persille og basilikum og sauteres i smør. Blandingen krydres med hvidløg, salt og peber. Fyldet fordeles på halvdelen af de fire bøffer. Bøfferne foldes og lukkes med kødnåle. Brun bøfferne på begge sider i smør og stil dem i en varm ovn på 200º i 5-8 min. Bøfferne skal hvile 5 min. efter de er taget ud af ovnen.
Gorgonzolasauce: Piskefløden bringes i kog. Osten tilsættes og der piskes grundigt, til saucen er glat. Hvidvin spædes til og saucen smages til med hvidløg, salt og peber.
Server bøffen med pasta eller ovnbagte kartofler og ovnbagte rodurter (f.eks selleri, gulerødder, pastinak og persillerod), der er skåret i tern.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | oksebøffer af inderlår | 100 g. | champignoner | 100 g. | kantareller | 1 | zittauerløg | 50 g. | tørret tomat | 1 spsk. | persille, frisk | 1 tsk. | friskhakket dild | 30 g. | smør til stegning | 2 fed | hvidløg | | groft salt | | friskkværnet peber | 4 dl. | piskefløde | 150 g. | gorgonzola | 1 dl. | tør hvidvin | 1000 g. | bage kartofler eller pasta |
| | | | |
|