| | | | | | | | med svampe og spæde grøntsager | | | | |
| | | | | | | | Bøfferne ombindes med et stykke røget spegeskinke og en kvist frisk timian. De steges i smørret 4-5 minutter på hver side, pakkes ind i folie og hviler i ca. 10 min. Svampene steges på panden og krydres med salt, peber og balsamicoeddike. Grøntsagerne skylles og koges i letsaltet vand, til de er møre.
Kartoflerne koges og steges herefter i smør, salt og peber.
Chalotteløg sauteres i olie. Rødvin og en kvist timian tilsættes. Blandingen koges ned til det halve. Kalvefond tilsættes og saucen nedkoges til den er blank (ca. nedkogt til det halve).
Rødløget deles i 8 og sauteres i lidt olie til de tager farve (dog uden at blive brune). Løgene smages til med rødvinseddike og honning.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | bøffer af oksemørbrad à 160-180 g | 4 sk. | røget spegeskinke | | timian, frisk | 30 g. | smør til stegning | 100 g. | østershatte eller andre svampe | 3 spsk. | balsamicoeddike | | groft salt | | friskkværnet peber | 8 | små gulerødder | 8 | grønne asparges | 20 | små kartofler ;ca | 5 | skalotteløg | 4 dl. | rødvin | | timian, frisk | 4 dl. | kalvefond | 1 | stort rødløg | | rødvinseddike | | honning |
| | | | |
|