  | | | | | | | | Appelsinerne vaskes og koges et par timer i en gryde, indtil et sugerør går glat igennem skallen.
Mandlerne hakkes i en food-processor. Appelsinerne skæres i kvarter (med skræl) og hakkes med. Æggene hældes i, og til sidst tilsættes sukker blandet med bagepulver.
Dejen hældes i en velsmurt springform og bages ved 180 grader i knap en time. (Stik i den med en bagepind og se om der følger dej med ud).
Trøffelmassen : Smelt chokoladen og pisk blødt smør og æggeblommer i. Hviderne piskes stive med sukkeret og vendes forsigtigt i chokolademassen. Trøffelmassen hældes over kagen (som er kølet ned, men stadig er i formen), og kagen stilles køligt indtil servering. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 stk. | appelsiner | 24 stk. | æg | 600 g. | smuttede mandler | 100 g. | sukker | 4 tsk. | bagepulver | 500 g. | mørk chokolade | 300 g. | smør | 8 stk. | æggeblommer | 8 stk. | æggehvider | 100 g. | sukker |
| | | | |
|