  | | | | | | | | Rør smør og sukker skummende, tilsæt æggene, et ad gangen. Bland vanillesukker, mel, bagepulver og kakao, vend blandingen i dejen sammen med nødderne.
Bred dejen ud i en lille firkantet velsmurt ovnfast form i et lag på 2-3 cm og bag kagen på nederste ribbe i ovnen ved 175 i 20 - 30 minutter. Kagen skal værre fugtig med en svampet konsistens.
Lad den afkøle og skær den i 20 - 24 cm firkanter, der evt. kan drysses med sigtes flormelis. | | | | |
 | | | | | | | | Kagen kan evt. også bages i små papirforme. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | smør | 800 g. | sukker | 8 stk. | æg | 8 tsk. | vanillesuker | 240 g. | hvedemel | 1 1/3 tsk. | bagepulver | 6 spsk. | kakao | 400 g. | hakkede valnøddekerner eller hasselnødkerner |
| | | | |
|