  | | | | | | | | Hak de 900 gram chokolade i stykker på størrelse med en ært. Kom det i en skål og stil den til side. Hak de 1300 gram chokolade og smelt dem med smørret i en skål over vandbad.
Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg, kaffe og mørk farin luftigt i en skål. Tilsæt den smeltede chokolade og vanillekornene. Sigt mel og salt ned i massen og vend det hele forsigtigt.
Hak valnøddekernerne groft og kom den i massen sammen med den hakkede chokolade.
Smør en firkantet form med lidt smør og hæld dejen i formen. Bag den i 30-40 minutter til kagen netop er fast når man trykker let på den. Den må endelig ikke være helt gennembagt.
Afkøl kagen i formen. Vend den forsigtigt ud og skær den i passende stykker. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2200 g. | mørk chokolade | 900 g. | smør | 12 | æg | 12 cl. | kaffe | 900 g. | brun farin | 4 stang | vanille ;kornene | 300 g. | hvedemel | 2 tsk. | salt | 700 g. | valnøddekerner |
| | | | |
|