  | | | | | | | | Sæt ovnen på 175 grader. Beklæd bradepanden med bagepapir. Smelt smørret over svag varme og lad det køle af.
Pisk æg og sukker, til sukkeret er opløst. Hæld det afkølede smør i.
Bland mel, kakao, evt. vanillesukker, hakkede nøddekerner og bagepulver. Sigt det i æggesmørret og bland godt. Bred dejen ud i bradepanden og bag den på nederste rille i ca. 20 minutter.
Tag kagen ud og lad den køle af. Skær den derefter i firkanter.
Drys kagestykkerne med kakao og flormelis og server med iskoldt flødeskum og vindruer til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | usaltet smør | 24 stk. | æg | 2000 g. | sukker | 800 g. | hvedemel | 400 g. | kakao | 4 spsk. | vanillesuker | 6 tsk. | bagepulver | 800 g. | mandler | | hasselnødekerner eller valnøddekerner | | flormelis og kakaopulver til pynt | 2 l. | flødeskum af piskefløde | | vindruer |
| | | | |
|