  | | | | | | | | Kogte pillede kartofler afkøles og skæres i skiver. Lav en dressing ved at blende avocado med mayonnaise, friskpresset citronssaft og vand (ca. 2 dl.) til en lind og cremet konsistens. Bland dressingen med kartofler, tynde ringe af forårsløg og små duske dild. Smag til med salt og peber.
Brun kødet i smør og olie i en tykbundet gryde. Krydder med salt og hæld lidt vand ved kødet i gryden. Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs. Steg kødet i ca. 45 minutter, til centrumstemperaturen er 55°C.
Lad stegen hvile 20 minutter inden den skæres i tynde skiver.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 800 g. | roastbeef af inderlår ;ca. | 1 spsk. | smør | 1 spsk. | olie | 1250 g. | kartofler | 3 | avocadoer | 50 g. | mayonnaise | ½ | citron | 3 | forårsløg | 1 bdt. | dild | | groft salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|