  | | | | | | | | | | Læg bønnerne i blød i koldt vand dagen før, de skal koges.
Hæld vandet fra bønnerne og kog dem i en gryde med frisk letsaltet vand i 45-60 minutter. Hæld vandet fra og lad bønnerne køle af.
Skær tomaterne og avocadoerne i små tern på ca. ½ x ½ cm. Kom dem i en skål sammen med de kogte og afkølede bønner, hvidløg og forårsløgene skåret i fine ringe samt olie og eddike. Smag retten til med salt og peber.
Pensel bøfferne med olie og grill dem ca. 3 minutter på hver side - afhængig af tykkelse, og af hvor rødt man ønsker kødet.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 4 | 2-3 cm tykke bøffer af oksemørbrad | | 2 spsk. | olie | | | groft salt | | | friskkværnet peber | | 200 g. | blackeye bønner eller andre tørrede bønner | | 500 g. | tomater | | 2 | avocadoer | | 4 fed | syltede hvidløg med væde | | 8 | forårsløg | | 2 spsk. | olivenolie | | 1 spsk. | balsamicoeddike |
| | | | | |
|