 | | | | | | | | | | Den lækre chokoladekage er lagt sammen med en herlig creme der skal laves dagen før den skal bruges. Og det er absolut det værd. Den er bare himmelsk. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Begynd med cremen. Bland fløde, nougat og lidt over halvdelen af chokoladen i en gryde og lad det få et opkog. Tag gryden fra varmen og stil cremen koldt til næste dag. Pisk cremen tyk.
Kage: Smelt resten af chokoladen i vandbad. Rør smør, sukker, æggeblommer og vaniljesukker cremet. Rør den smeltede, afkølede chokolade, rasp og kakao i. Vend de stivpiskede æggehvider i med let hånd. Kom dejen i en smurt springform og bag den ca. 40 min. ved 150 grader. Lad kagen blive kold. Flæk kagen og læg den sammen med nougatcremen. Overtræk den med smeltet chokolade. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | smør | | 400 g. | sukker | | 20 stk. | æggeblommer | | 4 tsk. | vanillesuker | | 200 g. | rasp | | 8 spsk. | kakao | | 20 stk. | æggehvider | | 8 dl. | piskefløde | | 400 g. | nougat | | | smeltet chokolade | | 900 g. | mørk chokolade |
| | | | | |
|