 | | | | | | | | En bund af marcipan og en creme af honning og chokolade. En himmerigsmundfuld serveret med kold hindbærpuré. | | | | |
 | | | | | | | | Bund: Smuldr marcipanen i en skål og pisk den med æggehvider til en ensartet konsistens. Hæld marcipanmassen i en smurt springform ( ca. 22 cm diameter ) og bag bunden ved 200 grader i ca. 8 min. Afkøl bunden.
Creme: Smelt chokoladen sammen med smør og honning i en skål over vandbad. Rør i chokoladecremen og afkøl. Pisk æggeblommerne sammen og bland dem i chokoladecremen. Lad chokoladecremen hvile, indtil den begynder at stivne. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i chokoladecremen. Fordel cremen over den afkølede bund og stil kagen koldt indtil den skal serveres.
Hindbærpuré: Kog vand og sukker til en klar lage. Blend de rengjorte bær sammen med sukkerlagen. Sæt puréen koldt indtil den serveres til kagen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | marcipan | 8 stk. | æggehvider | 800 g. | mørk chokolade | 600 g. | smør | 500 g. | honning | 16 stk. | æg | 6 dl. | vand | 200 g. | sukker | 1000 g. | frosne eller friske hindbær |
| | | | |
|