  | | | | | | | | Ovnen varmes til 225 grader. Æblerne skylles, deles og kernehuset fjernes. Æblerne skæres i tynde både og lægges taglagt i en smurt tærteform. Der hældes lidt vand ved, så bunden er dækket. Sukker drysses over. Æblerne bager i 10 min., tages ud, og ovnen skrues ned til 200 grader. Æggehvider piskes stive med flormelis. Makroner knuses og vendes forsigtig i hviderne. Marengs fordeles henover æblerne. Bages i ovnen i 8 min, til overfladen er gylden. Serveres varm med en klat kold cheasy fraice rørt med vanillesukker. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 3000 g. | madæbler | 2 dl. | vand | 120 g. | sukker | 8 stk. | æggehvider | 400 g. | flormelis | 200 g. | makroner | 2 dl. | cheasy fraiche 9% | 4 spsk. | vanillesuker |
| | | | |
|