  | | | | | | | | Rør smørret meget blødt. Sukker og flormelis røres ned i smørret sammen med æggeblommerne. Dernæst røres mel og vanillesukker godt sammen med de andre ingredienser.
Valnødderne hakkes fint.
Småkagerne Småkagerne formes til små toppe. Det er en god idé at bruge en teske, fordi dejen er fedtet. Inden toppene sættes på en bageplade, beklædt med bagepapir, dyppes de i de hakkede nødder. Toppene skal ikke pensles. Toppene må ikke sættes for tæt på bagepladen, fordi de flyder lidt ud, når de bages i ovnen.
Bagning og opbevaring Kagerne skal bage i en forvarmet ovn ved 185 grader i otte til ti minutter. Hvis du bager kagerne i en varmluftovn, skal de kun bages ved 170 grader, men også i en forvarmet ovn. Kagerne skal køle af på en bagerist og opbevares i en kagedåse. Husk først at lægge kagerne i kagedåsen, når de er kolde. Rør smørret meget blødt. Sukker og flormelis røres ned i smørret sammen med æggeblommerne. Dernæst røres mel og vanillesukker godt sammen med de andre ingredienser.
Valnødderne hakkes fint.
Småkagerne Småkagerne formes til små toppe. Det er en god idé at bruge en teske, fordi dejen er fedtet. Inden toppene sættes på en bageplade, beklædt med bagepapir, dyppes de i de hakkede nødder. Toppene skal ikke pensles. Toppene må ikke sættes for tæt på bagepladen, fordi de flyder lidt ud, når de bages i ovnen.
Bagning og opbevaring Kagerne skal bage i en forvarmet ovn ved 185 grader i otte til ti minutter. Hvis du bager kagerne i en varmluftovn, skal de kun bages ved 170 grader, men også i en forvarmet ovn. Kagerne skal køle af på en bagerist og opbevares i en kagedåse. Husk først at lægge kagerne i kagedåsen, når de er kolde. Pynt 20 til 25 valnødder
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1600 g. | smør | 400 g. | sukker | 400 g. | flormelis | 8 stk. | æggeblommer | 1900 g. | hvedemel | 4 tsk. | vanillesuker | 500 g. | valnødder |
| | | | |
|