| | | | | | | | Brun kødet i en gryde. Vend og drej stykkerne så de bliver ens brune på alle sider. Drys med salt, peber, rosmarin og knust enebær.
Hæld rødvinen ved og lad retten småsnurre under låg og ved ikke for stærk varme til kødet er mørt, ca 45 min.
Tag kødet op og hold det varmt. Lad skyen koge ind eller tilsæt mere bouilion eller rødvin alt efter hvor meget sauce der ønskes. Tilsæt meljævning, kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | lammehals ;ca 250 g. pr. person | 2 spsk. | margarine til stegning | | salt | | friskkværnet peber | ½ tsk. | rosmarin | 6 | enebær | 4 dl. | rødvin | 2 spsk. | hvedemel | 1 dl. | mælk | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|