| | | | | | | | Lammeboven bredes ud og skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.
Fars: Franskbrødet plukkes i små stykker og udblødes ca. 5 min. i bouilion. De øvrige indgridienser røres i.
Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bommuldsgarn.
Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Vand og vermuth tilsættes, og boven småsteger under låg 1-1 1/4 time. Boven hviler i alufolie 10-15 min.
Skyen piskes igennem og jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Tilbehør: Kartofler og årstidens grøntsager. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | udbenet lammebov ;ca | 1 dl. | vand | 1 dl. | tør vermuth | 1 tsk. | majsstivelse | 90 g. | franskbrød | ½ dl. | bouillon eller vand | 1 tsk. | mynte | ½ tsk. | rosmarin | 1 | lille zittauerløg | 1 fed | presset hvidløg | 2 spsk. | persille, frisk | 1 | æg |
| | | | |
|