  | | | | | | | | Kog kødet i vand der lige dækker kødet, kog op og skum af. Grøntsager og krydderier kommes ved og kødet koges til det er mørt
Lav en opbagning af fedtstof, mel og den siede suppe samt aspargesvandet. Tilsæt fløde og asparges og smag til med krydderier og citronsaft
Skær kødet for og anret i en serveringsskål og hæld sovsen over.
Serveres med nye kartofler.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 kg. | lammekød , bov eller hals | 2 | laurbærblade | 6 | peberkorn | 1 | zittauerløg | 1 | gulerod | 1 spsk. | smør | 2 ½ spsk. | hvedemel | 4 dl. | bouillon | 1 | dåse asparges | 1 dl. | piskefløde | | salt | | friskkværnet peber | | citronsaft | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|