  | | | | | | | | Lammeboven udbenes, eller der bruges færdig udbenet lammebov.
Fars: Alle ingridienserne røres sammen. Den udbenet lammebov bredes ud på et bræt, og farsen smøres på. Kødet rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn og brunes i en gryde i margarine. Vand hældes ved, og boven småsteger under låg 1 1/4 - 1 1/2 time, til kødet er mørt.
Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca 10 min. Skyen koges lidt ind uden låg og smages til med salt og peber. Skyen kan jævnes med 1 tsk majsstivelse. Boven serveres i skiver med skyen.
Tilbehør: Små persillekartofler og grøntsager eller grøn salat.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | lammebov med ben | 20 g. | margarine | 2 dl. | vand | 200 g. | hakket lammekød | 1 ½ tsk. | gule senepskorn | 1 dl. | persille, frisk | 1 | æg | ½ tsk. | salt | | friskkværnet peber | | kartofler |
| | | | |
|