| | | | | | | | Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger.
Vend kødet i mel, tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, eventuelt ad et par gange.
Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouilion ved og tomaterne med noget af væden. Kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum.
Lad retten koge under låg og ved svag varme, ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 kg. | lammebov | 2 spsk. | hvedemel | 50 g. | margarine | | salt | | friskkværnet peber | 10 | skalotteløg | 400 g. | flåede tomater | 1 fed | hvidløg | 3 dl. | bouillon | | basilikum, tørret | 1 | citron | 4 dl. | ris |
| | | | |
|