  | | | | | | | | | | Lammebrystet skæres i tygge skiver der brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Salt, peber og vand tilsættes og lammekødet småkoger under låg i ca 3/4 time.
Icebergsalaten skæres i kvarte, tilsættes og koger med i 10 min.
Skyen hældes i en lille gryde og skummes for fedt.
Æggeblomme, citronsaft og citronskal piskes sammen, lidt af den varme sky piskes i, og det hele kommes tilbage i gryden.
Varmes igennem under piskning men må ikke koge
Saucen smages til med salt og peber og serveres til kødet og icebergsalaten
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 kg. | lammebryst | | 2 | store zittauerløg | | 1 tsk. | salt | | | friskkværnet peber | | 3 dl. | vand | | 1 | icebergsalat | | 1 | æggeblommer | | ½ | citron | | ½ tsk. | revet citronskal | | 800 g. | kartofler | | 200 g. | gulerødder |
| | | | | |
|